Doneren aan ‘Wij Montessorianen’

Beste Montessoriaan,

Bij de oprichting van een alumni-stichting en het ontplooien van activiteiten komt onvermijdelijk de roep om geld. Waarom er omheen praten, wanneer het beter is om duidelijk te zijn over je doel?

De Stichting, die wij Wij Montessorianen hebben gedoopt, heeft een mooi doel (statutair vastgelegd): Het onderhouden en verstevigen van de band tussen de oud-leerlingen van het Montessori Lyceum Rotterdam onderling én het Montessori Lyceum Rotterdam en zijn leerlingen. Het bestuur heeft volop ideeën, maar deze kunnen wij alleen uitvoeren als er een goede financiële basis is. Vandaar deze oproep om, ongeacht de hoogte, een bedrag te schenken aan de stichting. Met dit geld kan het bestuur activiteiten organiseren die oud-leerlingen bij elkaar brengt, maar ook huidige leerlingen in staat stelt contact te laten maken met oud-leerlingen.

Wanneer u op deze website bent, weet ik zeker dat u weer het echte “Montessori-gevoel” krijgt. U denkt terug aan een mooie en goede tijd. Zet uw gevoelens om in daden en schenk een bedrag aan de stichting via onderstaande links, of gebruik direct ons bankrekeningnummer NL83ABNA0433714778, t.n.v. Stichting Wij Montessorianen te Rotterdam. Zodat Wij Montessorianen een mooie en vruchtbare toekomst kunnen opbouwen voor het alumninetwerk van het Montessori Lyceum Rotterdam.

De stichting is transparant in haar financiën, zo zal het eerste in het voorjaar van 2015 te verschijnen jaarverslag te downloaden zijn op de website. Mocht u voor die tijd (financieel gerelateerde) vragen hebben, aarzel niet en stuur mij een e-mail (penningmeester@wijmontessorianen.nl).

Bart van den Bergh (2007)
Penningmeester Stichting “Wij Montessorianen”

 

Doneren aan Stichting ‘Wij Montessorianen’

doneer 15 euro doneer 25 euro doneer 50 euro doneer 100 euro doneer 250 euro

 

 

'Doneren aan ‘Wij Montessorianen’' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Images are for demo purposes only and are properties of their respective owners.
Old Paper by ThunderThemes.net